Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates per Andorra valora el bon desenvolupament de les jornades de vaga i el compliment dels serveis mínims sense cap incidència

Demòcrates per Andorra valora el bon desenvolupament amb que s’han succeït les dues jornades de vaga convocada pels sindicats de l’Administració Pública. Més enllà del seguiment, entenem que l’exercici d’aquest dret forma part de la normalitat i maduresa democràtiques de qualsevol país, les quals han quedat àmpliament demostrades amb el compliment, sense cap tipus d’incidència, dels serveis mínims establerts pel Govern.

En aquest sentit, compartim plenament els termes del decret d’aquests serveis que, entenem, han complert abastament amb la seva funció: garantir el dret de vaga d’aquells que l’han volgut exercir sense que això afectés el servei a la ciutadania.

Finalment, Demòcrates manté la porta oberta al diàleg amb la voluntat de contribuir a un clima d’entesa i reitera la voluntat de traslladar al Consell General, a través del grup parlamentari de la majoria, tots aquells avenços assolits durant el procés negociador de les darreres setmanes. En aquest darrer estadi de tramitació del Projecte de llei de funció pública, confiem en la capacitat de diàleg i l’esperit constructiu demostrat pels consellers i conselleres de DA per assolir un text final que permeti recollir la voluntat de tothom.

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×