Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

El grup parlamentari Demòcrata traslladarà al treball en comissió del Consell General els avenços assolits durant la negociació de la Llei de la Funció Pública

El Grup Parlamentari de Demòcrata vol manifestar el respecte per la convocatòria de vaga anunciada aquest dilluns per part dels sindicats del sector públic, malgrat que no comparteix la mesura adoptada finalment per part dels representants dels treballadors. Considerem que es tracta d’una mesura extrema tenint en compte el procés de negociació i de diàleg durant el qual s’ha aconseguit avançar, arribar a acords i s’ha intentat aportar solucions a les propostes plantejades al sí de la taula de diàleg.

 

Des del grup de la majora ens comprometem a traslladar al treball en comissió aquelles propostes de millora a l’entorn de les quals s’ha avançat, amb la finalitat que la tramitació parlamentària del projecte de llei reculli el màxim possible la voluntat de tothom i que aquest fet sigui compatible amb l’esperit i el objectius essencials de la reforma impulsada pel Govern: assolir una administració organitzada, professional, moderna i sostenible.

Creiem que, malgrat no s’hagi assolit ple acord en tots els punts sotmesos a discussió,  els avenços registrats són positius i s’han de traduir en una millora del text. Creiem que l’esforç esmerçat per totes les parts no haurà estat en va i seguirem treballant des d’un esperit constructiu perquè aquest marc d’entesa es tradueixi en millores concretes.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×