"Tots som Un, Tots Som Andorra"
Demòcrates per Andorra

Llistes

Canillo Encamp Ordino La Massana Andorra la Vella Escaldes-Engordany

1. Conxita Marsol
2. Marc Pons
3. Miquel Canturri
4. Mònica Codina
5. Maria Carme Nin
6. Ester Vilarrubla
7. Josep Antoni Cortés
8. David Astrié
9. Alain Cabanes
10. Carles Areny
11. Andreu Terreros
12. Carles Torralba
13. Joan Monegal
14. Miquel Armengol

  PROGRAMA ELECTORAL  
.

5. Maria Carme Nin

MARIA CARME NIN SANS Em coneixeu com a Maika Nin Sans, a les llistes hi trobareu Maria Carme, vaig néixer a Andorra la Vella el 13 de maig del 1979.

Sóc diplomada en Gestió i Administració Pública per la UPF, on també hi vaig fer un postgrau en auditoria. Tinc estudis en doctorat, el diploma d’estudis avançats (DEA) en Dret Internacional Públic, un màster en relacions internacionals i sóc llicenciada en Ciències Polítiques i de l’administració per la UB. També vaig fer un Erasmus a Bèlgica.

En els darrers anys he escrit diverses publicacions de temàtica comptable i de sistema tributari andorrà. El 2014 vaig fundar la meva pròpia empresa, A.A.A Partenariat Fiscal i Conselleria Empresarial, SL especialitzada en auditoria, assessorament i fiscalitat, després d’haver desenvolupat la meva carrera professional en una firma d’auditoria a Andorra.

El meu bagatge polític es remunta al 1998. Durant aquests anys he estat vinculada en la política andorrana, fins que al 2012 i en l’actualitat exerceixo el meu primer càrrec públic com a Consellera de Finances, comptabilitat, administració i noves tecnologies al Comú d’Andorra la Vella. Haver pogut tenir aquesta experiència ha estat tot un honor, perquè he pogut treballar per la parròquia i ho he pogut fer tenint un equip humà molt vinculat en aquests departaments del Comú.

Confio, plenament, que la Conxita Marsol és la persona que podrà tornar a fer del Comú d’Andorra la Vella una administració capdavantera al Principat, i aportarà aquella empenta que necessita el mateix Comú, així com la pròpia parròquia.

Si em busqueu a les xarxes em trobareu a Facebook i a LinkedIn.

El meu racó preferit de la parròquia és el Parc Central.

M’agrada anar al gimnàs i a l’hivern sempre que puc m’agrada pujar a esquiar.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×