"Tots som Un, Tots Som Andorra"
Demòcrates per Andorra

Llistes

Canillo Encamp Ordino La Massana Andorra la Vella Escaldes-Engordany

1. Josep Àngel Mortés
2. Gemma Riba
3. Samuel Duró
4. Vanessa Fenes
5. Xavier Herver
6. Marc Pons
7. Jordi Serracanta
8. Maria del Mar Coma
9. Cristina Rico
10. Sabina Baró
11. Anabel Caetano
12. Martí Areny

  PROGRAMA ELECTORAL  
.

2. Gemma Riba

GEMMA RIBA CASAL Em dic Gemma Riba. Vaig néixer a l’Aldosa de Canillo l’11 de juny del 1977. Estic casada i tinc dos fills, una nena de 9 anys i un nen de 8.

Sóc llicenciada en Lletres i professora de francès al Lycée Comtes de Foix.

He estat consellera comunal d’Educació, Cultura i Joventut entre el 2011 i el 2015, període durant el qual també he estat consellera menor. Voldria donar continuïtat al projecte d’ACO i seguir treballant per la parròquia amb un equip de persones preparat i il·lusionat. Com a membre de la llista destaco Josep Àngel Mortés per la seva experiència política, la seva capacitat de liderar i pel seu coneixement de la parròquia.

Aposto per continuar gestionant la parròquia de manera acurada, propera i transparent. Tot això per enfortir el model de parròquia que defensem i que deixarem als nostres fills, una parròquia agradable, una parròquia sostenible, respectuosa amb el medi ambient i amb una bona qualitat de vida.

És un honor i alhora una gran responsabilitat anar de número dos a la candidatura d’ACO+DA a Ordino. Emprenc aquest repte amb seny per poder aportar el màxim a la corporació comunal i treballar pel conjunt de la ciutadania. Estic agraïda per la confiança dels meus companys i, especialment, a l'Àngel Mortés pel seu oferiment per acompanyar-lo en aquesta tasca.

L’espai que més m’agrada de la parròquia és el Pic de Casamanya.

A les xarxes em trobareu a Twitter, Instagram i Facebook.

M’agrada la muntanya, la natura i qualsevol de les activitats esportives que s’hi poden practicar al llarg de l’any. Les estones per gaudir de la família i amics, així com la lectura, són dues de les meves preferències.

Si hagués de recomanar una pel·lícula triaria la francesa “La fabuleux destin d’Amélie Poulain”. En l’àmbit literari em costaria escollir un llibre.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×