"Tots som Un, Tots Som Andorra"
Demòcrates per Andorra

Llistes

Canillo Encamp Ordino La Massana Andorra la Vella Escaldes-Engordany

1. Conxita Marsol
2. Marc Pons
3. Miquel Canturri
4. Mònica Codina
5. Maria Carme Nin
6. Ester Vilarrubla
7. Josep Antoni Cortés
8. David Astrié
9. Alain Cabanes
10. Carles Areny
11. Andreu Terreros
12. Carles Torralba
13. Joan Monegal
14. Miquel Armengol

  PROGRAMA ELECTORAL  
.

1. Conxita Marsol

CONXITA MARSOL RIALP Em dic Conxita Marsol. Vaig néixer el 27 d’agost del 1960 a Artesa de Segre, a la província de Lleida. Estic casada i tinc una filla de 15 anys.

Sóc advocada. Em vaig llicenciar en Dret i tinc un postgrau en Dret Andorrà. He estat consellera general i presidenta de la comissió de Sanitat al Consell General entre l’abril i el novembre del 2015. Els anys 2008 i 2009 vaig ser ministra de la Presidència, Comerç i Societats i portaveu del Govern.

Vull que Andorra la Vella torni a ser el centre econòmic i turístic del país. Que sigui la capital que tots volem. Vull que sigui una parròquia moderna, atractiva, capdavantera en noves tecnologies i compromesa amb el medi ambient.

En aquesta nova etapa política, si els veïns em fan confiança, tindré l’oportunitat de treballar amb transparència i diàleg. Tota la candidatura està molt il·lusionada. Som un equip molt preparat. Creiem en una Andorra la Vella que té futur i volem aportar tot el nostre esforç perquè torni a ser una capital dinàmica i engrescadora amb oportunitats per a tothom, i amb una òptima qualitat de vida.

Les zones que més m’agraden de la parròquia són la Casa de la Vall, el Parc Central i tot el centre comercial.

M’agraden les activitats a l’aire lliure, especialment les que em permeten gaudir de les nostres muntanyes, ja sigui caminant o anant a esquiar. També m’agrada el futbol.

Recomano dues pel·lícules: “Novecento” i “Los dioses estan locos”. I un llibre: “Por quién doblan las campanas”, d’Ernest Hemingway.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|



Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×