Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

DA analitzarà la situació de l’habitatge i proposarà mesures per reforçar el pla d’acció anunciat pel Govern

L’executiva de Demòcrates per Andorra ha encomanat a la comissió econòmica del partit que faci un treball d’anàlisi de la situació actual de l’habitatge a Andorra amb l’objectiu de proposar mesures que complementin el conjunt d’accions previstes des del Govern. Paral·lelament a aquest treball, que es posarà en marxa de forma immediata, els membres de l’executiva han acordat també programar una nova sessió informativa d’actualitat oberta a la militància amb la finalitat que el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, expliqui el detall de les mesures anunciades la setmana passada al Consell General.

 

Nacional

Demòcrates per Andorra valora positivament la sentència de la Batllia en relació a la declaració d’interès nacional de la plataforma esquiable de Soldeu

L’executiva de Demòcrates per Andorra valora positivament la sentència dictada per la Batllia sobre la declaració d’interès nacional del projecte de la plataforma esquiable de Soldeu. Des de Demòcrates reiterem la postura mantinguda des del primer moment pel Govern, el qual considerem que ha actuat en tot moment  d’acord amb l’obligació que estableix la llei a l’hora de declarar el projecte d’interès nacional.

Nacional

APROVAT EL PRESSUPOST QUE CONSOLIDA EL PROJECTE REFORMISTA DE DEMÒCRATES

Aquest divendres ha estat aprovat el pressupost de 2018 durant la sessió de Consell General. Un text resultant que segueix sent un text que vertebra els eixos centrals de la política de Demòcrates. Un pressupost continuista que consolida el projecte polític de país i que aposta, principalment, per la sostenibilitat de les finances públiques, amb un dèficit per sota de l'1% del PIB.

Nacional

La ministra d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat presenta la Llei d’impuls de la transició energètica i el canvi climàtic

Demòcrates per Andorra ha celebrat una nova sessió monogràfica oberta a la militància centrada en el Projecte de llei d’impuls de la transició energètica i el canvi climàtic que el Govern va aprovar el passat 24 de gener en Consell de Ministres. La ministra d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, va exposar davant els assistents els eixos del model energètic de futur que té com a objectiu final convertir Andorra en un país més sobirà i sostenible des del punt de vista energètic.

Nacional

Demòcrates per Andorra defensa la necessitat que el Principat ingressi a l’FMI per culminar el procés d’homologació internacional del sector financer

L’executiva de Demòcrates per Andorra considera que l’ingrés del Principat al Fons Monetari Internacional (FMI) serà un pas molt important per posar en valor l’esforç fet pel país i el seu sector financer en la implementació del conjunt de reformes encaminades a aconseguir l’homologació internacional, millorar la competitivitat, estabilitat i credibilitat.

Nacional

Comunicat de condol per la mort de Rosa Ferrer

Des de Demòcrates per Andorra expressem el més sentit condol per la mort de la Rosa Ferrer, dona compromesa amb el país pel qual va treballar des de l'exercici d'una dilatada carrera política.

Volem transmetre també el suport a la família en aquests moments de dolor per la seva pèrdua.

<< >>Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×