Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates avala el conjunt de mesures de l’Executiu per fomentar l’habitatge de lloguer

Demòcrates per Andorra ha celebrat aquest dimarts la sisena jornada monogràfica per a militants dedicada, en aquesta ocasió, a conèixer i analitzar el conjunt de mesures que el Govern ha treballat durant els darrers mesos per tal de pal·liar la manca d’habitatges de lloguer i les conseqüències que aquesta conjuntura té sobre el mercat. Des de Demòcrates entenem que el plantejament del Govern s’ha fet des d’una perspectiva àmplia que té en compte aquells elements en els quals cal actuar per tal de revertir la situació i consolidar un entorn estable.

Nacional

Demòcrates per Andorra valora el bon desenvolupament de les jornades de vaga i el compliment dels serveis mínims sense cap incidència

Demòcrates per Andorra valora el bon desenvolupament amb que s’han succeït les dues jornades de vaga convocada pels sindicats de l’Administració Pública. Més enllà del seguiment, entenem que l’exercici d’aquest dret forma part de la normalitat i maduresa democràtiques de qualsevol país, les quals han quedat àmpliament demostrades amb el compliment, sense cap tipus d’incidència, dels serveis mínims establerts pel Govern.

Nacional

Demòcrates per Andorra valora positivament les dues Sentències del Tribunal Constitucional

Demòcrates per Andorra valora positivament la sentència dictada pel Tribunal Constitucional que avala la modificació de la Llei qualificada de delimitació de competències dels Comuns. Aquesta Sentència legitima el nou text legal que permetrà dotar el país d’un model competencial modern i sostenible que contribuirà a la transformació decisiva de la nostra arquitectura institucional donant-li una estabilitat i una perdurabilitat reforçades per la capacitat d’adaptació als canvis.

Nacional

El GP Demòcrata celebra l’oportunitat de tramitar una Llei òmnibus de mesures per fomentar l’habitatge de lloguer per tal de començar a revertir la situació actual amb celeritat

El Grup Parlamentari de Demòcrata considera que la Llei òmnibus de mesures per fomentar l’habitatge de lloguer anunciada aquest dijous pel ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, en seu parlamentària recull un conjunt d’accions concretes i efectives que contribuiran a millorar de forma substancial la situació vigent, marcada per la falta d’oferta. Entre les mesures més destacades, s’hi compta la creació d’una taxa per gravar pisos buits així com el fraccionament del pagament de la cessió urbanística o la flexibilització dels criteris per a la rehabilitació d’habitatges, totes elles, propostes consensuades prèviament amb els comuns.

Des de la majoria entenem que aquesta iniciativa legislativa compleix abastament el compromís anunciat durant la sessió de debat del Pressupost fins allà on el diàleg i el consens dels actors afectats ho ha permès. Creiem que és una necessitat inajornable posar en marxa accions que permetin revertir la situació actual.

Nacional

El grup parlamentari Demòcrata traslladarà al treball en comissió del Consell General els avenços assolits durant la negociació de la Llei de la Funció Pública

El Grup Parlamentari de Demòcrata vol manifestar el respecte per la convocatòria de vaga anunciada aquest dilluns per part dels sindicats del sector públic, malgrat que no comparteix la mesura adoptada finalment per part dels representants dels treballadors. Considerem que es tracta d’una mesura extrema tenint en compte el procés de negociació i de diàleg durant el qual s’ha aconseguit avançar, arribar a acords i s’ha intentat aportar solucions a les propostes plantejades al sí de la taula de diàleg.

Nacional

Demòcrates per Andorra se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Dona

El conjunt de persones, dones i homes, de Demòcrates per Andorra ens sumem a la commemoració del Dia Internacional de la Dona que les Nacions Unides dediquen enguany  als drets de les dones al món rural amb la finalitat de fomentar polítiques de conscienciació i d’acció que garanteixin la seva inclusió al desenvolupament.

Des de Demòcrates per Andorra refermem el compromís amb el treball rigorós de les dones i homes que tenen la responsabilitat de govern per garantir els paràmetres d’igualtat que necessita una societat justa i solidària i que s’ha vist reflectit en els notables avenços que el país ha experimentat a través de les polítiques implementades des de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior i del treball legislatiu que se’n deriva.

>>Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×